De croissanterie is bekend om 1 broodje, en dat is het broodje hete kip. Een begrip in Haarlem en al jaren geliefd door velen. Voor een snelle, goedkope en heerlijke lunch is Medelandia de place to go. De lunchroom zit in Haarlem aan het Houtplein en is makkelijk te bereiken. Het is hier elke dag druk rond de lunch en je moet dan ook voor 2 uur komen anders zijn de broodjes hete kip uitverkocht.

Het broodje bestaat uit een groot stokbroodje met een dun laagje sla, met daarop de zelf gemarineerde hete kip. Heerlijk bij dit broodje is de saus die op de tafeltjes te vinden is, een lekkere dunne knoflooksaus en een pittige sambalsaus. De prijs van het broodje is € 3,40 en is voor de kwaliteit erg goedkoop. Het is alleen geen leuke lunchroom om lekker uitgebreid te gaan zitten lunchen omdat het meer het interieur heeft van een verouderde snackbar, desondanks blijf ik hier graag mijn broodjes eten.

Beoordeling

Qua sfeer scoort de Medelandia dus niet erg hoog maar dat hoeft ook niet. Dit broodje kan je lekker snel opeten of je neemt het mee voor onderweg of op werk. De prijs is de laatste jaren langzamerhand gestegen maar is nog steeds aan de lage kant, hierdoor scoort het broodje een 8,5 voor prijs/kwaliteit. De algemene beoordeling van het broodje is een…

Cijfer van het broodje: 8,5

 

One Response

  1. Pingback: 918Kiss Slot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *