Deze broodjeszaak ben je misschien al eens tegengekomen op Instagram. Het grootste gedeelte van de bezoekers komt namelijk voor de leuk opgemaakte milkshake met marshmallows, maar wij waren natuurlijk geïnteresseerd in een lekker broodje. De meeste bezoekers komen opgedoft binnen om een leuke foto te maken voor Insta waardoor je je hier prima kan vermaken.

De broodjes zagen er op social media ook erg aantrekkelijk uit, vandaar dat we even langs zijn gegaan voor een officiële test. We namen beide een ander broodje; de BLTA en de Zalm. Het broodje BLTA staat voor Bacon, Lettuce, Tomato & Avocado, er zat ook nog een gebakken ei op. Een veilige keus want wat kan je hier nou aan verpesten? Bijna niks nee. Het broodje was rond en knapperig en dat deed de smaak ten goede. Verder is de BLTA een veilige en lekkere keus en kan ik zeker aanraden, maar ik zal jullie niet aanraden speciaal voor dit broodje deze lunchroom te bezoeken. De prijs is voor Amsterdam niet gek (€ 9,95), maar ik had na dit broodje nog wel trek.

Beoordeling

De broodjes zien er fantastisch uit en dat werkt goed op je Instagram. De smaak van de broodjes is prima maar het zijn geen uitschieters. Omdat de lunchroom in Amsterdam zit zijn de prijzen al gauw iets hoger en dat zie je ook hier terug. De prijs/kwaliteit is dan ook een beetje uit balans en scoort een 6. De algemene score van de broodjes bij de Corner Bakery is…

Cijfer van de broodjes: 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *