Het Broodjeshuis in Haarlem is nieuw. Een klein zaakje in het centrum van Haarlem. Het concept van het Broodjeshuis is lekkere broodjes voor een betaalbare prijs. Dat is tegenwoordig uniek want je betaalt al snel meer dan € 5,- voor een standaard broodje. Het broodje wat ons het meeste aansprak was de Pulled Chicken, voor maar € 3,65.

Bij het Broodjeshuis heb je keuze uit 2 soorten broodjes, de luxe broodjes van € 3,65 of de minder luxe broodjes van € 1,85. Dat zijn nog eens prijzen. Het broodje Pulled Chicken is een huisgemaakt recept en wordt op een ciabatta geserveerd. Het broodje heeft een wat zoete smaak en viel de testers erg in de smaak. Een prima broodje om even snel te halen als je in de buurt bent. Het broodjeshuis is geen lunchroom waar je uren achter je laptop gaat zitten maar het is uitermate geschikt voor een snelle lunch. Heb jij dus trek in een lekker broodje voor een vriendelijke prijs? Neem dan snel een kijkje bij het Broodjeshuis, ze hebben namelijk ook nog genoeg andere lekkere broodjes.

Beoordeling

Door de vriendelijke service kom je hier graag terug voor een snelle lunch of om een broodje mee te nemen. Daarbij komt ook nog het feit dat de broodjes erg goedkoop zijn. Hierdoor scoort het Broodjeshuis een 8,5 voor prijs/kwaliteit. De algemene score voor het broodje Pulled Chicken is…

Cijfer van het broodje: 7,5

4 Responses

  1. Hey Testers,

    Waar kan ik deze zaak vinden? Lekker kort stukje, leest lekker weg.
    Ben benieuwd en hoor het graag.

    Ciao Mickey!

  2. Ben er geweest broodje huisgemaakte bal gehakt . Zalig een echte goede bal voor een zacht prijsje. Top zaak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *