Net buiten het centrum van Haarlem bevindt zich nog een nieuwe lunchplek in Haarlem. Aan het begin van de Kleverparkweg, aan de noordkant van Haarlem station zit Cleeff. Met een heerlijk terras voor de deur kan je hier prima lunchen.

De testers konden het vandaag niet helemaal eens worden over wat er getest moest gaan worden. Gelukkig kan je bij Cleeff kiezen om een broodje dubbel te beleggen. Dan krijg je, in plaats van twee boterhammen met hetzelfde beleg, twee boterhammen die beide anders belegd zijn. Wij kozen dit maal o.a. voor het broodje tonijnsalade met een hard gekookt eitje en een broodje warm gerookte zalm met avocado en rode biet. Deze broodjes zullen we dan ook beoordelen.

Beide broodjes vielen bij de testers goed in de smaak. Met een prijs van € 7,20 is de prijs kwaliteit verhouding goed. Vooral de optie om de boterhammen verschillend te beleggen is een pluspunt. Verder zijn alle ingrediënten zijn vers en dat proef je. De broodjes zijn zorgvuldig opgemaakt en gemakkelijk te eten. De boterhammen zijn gelukkig niet overdreven dik gesneden en het beleg is in verhouding met de dikte van het brood.

Vandaag zaten de testers buiten, maar ook binnen is het prima vertoeven. Je kunt hier ook prima je laptop mee naar toe nemen om een dagje te gaan werken of studeren want ook de koffie is lekker. Op loopafstand van het station is Cleeff een aanwinst voor de Kleverparkbuurt en de stad Haarlem.

De Beoordeling

Zoals hierboven gezegd is de prijs/kwaliteit van de broodjes goed in verhouding en scoort daarmee een 8, dat komt mede door het dubbel beleggen van de broodjes. De algemene score van de broodjes is een…

Cijfer van de broodjes: 7,5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *