Ook op een vrije zondag kan de broodjestester het niet laten om een lekker broodje te eten. Vandaag is het een speciale test, de broodjestester heeft namelijk gezelschap van Lifestyle vlogger Jushue. In eerste instantie was het de bedoeling dat we naar Teds in Amsterdam zouden gaan. Hier stond helaas een enorme rij voor de deur. Aangezien het al aan de late kant was en de honger toenam zijn we doorgereden naar Coffee & Coconuts op de Ceintuurbaan. Coffee & Coconuts is een erg groot pand met meerdere verdiepingen. Hier was de kans op een zitplek dus een stuk groter. 

De ligging van Coffee & Coconuts is perfect. Het is midden in de pijp met de Albert Cuypstraat om de hoek. De sfeer in Coffee & Coconuts is erg goed, dat komt mede door de leuke aankleding en het vriendelijke personeel. 

De Broodjes

Dan nu de broodjes. Op de kaart zag de broodjestester niet heel veel interessants staan. De keuze is gevallen op de New York Deli Sandwich met warme pastrami, geraspte vinkentaler kaas, sauerkraut salade en een huisgemaakte mosterd. Ook was er een roergebakken eitje met avocado op brood besteld. 

De pastrami sandwich was lekker, het brood was gelukkig niet te dik gesneden. Zoals je in veel broodjeszaken helaas wel ziet. De kaas erbij was ook lekker en zeker niet overheersend. Daarnaast past het sausje er ook erg goed bij. Wat van erg groot belang is. De prijs van de pastrami sandwich is €8,90. Dit is wat aan de dure kant maar besef je hierbij dat in in hartje amsterdam zit en het broodje heel dik is belegd met pastrami. 

De avocado scrambled egg sandwich zag er erg lekker uit maar door de toegevoegde olijfolie een erg klef geheel. De smaak was hierdoor ook een beetje apart. Dit is niet gelijk negatief maar wel anders dan je je voorsteld. De prijs van dit broodje is €8,90, ook dit is iets aan de dure kant voor een broodje ei. Hier geld echter hetzelfde, het broodje was heel dik belegd. 

De  vlog die @Jushue heeft gemaakt is hier te vinden.

Beoordeling

De lunchroom ziet er prachtig uit en leent zich ook perfect voor een werkdag met een laptop en een kop koffie. Wij kwamen alleen voor een officiële test van de broodjes. De prijzen van de broodjes waren, zoals vaker in Amsterdam, aan de dure kant en hierdoor is de prijs/kwaliteit een 7-. Ondanks het dikke beleg scoren de broodjes een…

Cijfer van de broodjes: 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *