Één van de beste broodjeszaken in Haarlem is Jamón Jamón. Deze kleine Spaans getinte lunchroom is verstopt in de Schachelstraat en je loopt er gemakkelijk voorbij. Gelukkig zijn wij en vele andere Haarlemmers wel bekend met de heerlijke broodjes die hier geserveerd worden.

Elke dag wordt een broodje van de dag aangeboden, soms buiten de normale kaart. Daarnaast kan je ook altijd kiezen uit een lijst met de top 5 lekkerste broodjes. Wij kiezen hierdoor zelden nog een broodje van de kaart, terwijl deze ook erg lekker zijn.

Naar onze mening zijn de aanraders van Jamón:

Broodje Kipsalon, Broodje Pulled Pork, Broodje Hete Kip en het Broodje Kalfsrolade met Knoflookroomsaus.

Daarnaast zijn er nog genoeg andere lekkere broodjes en kleine gerechten de moeite waard om een keertje te proberen. De goede service, de heerlijke broodjes en de goede ligging maken het voor ons een van onze favorieten broodjeszaken!

Beoordeling

Omdat we in dit artikel meerdere broodjes aanraden geven we voor onze vier toppers een algemeen cijfer. De ene keer heb je meer trek in het ene broodje maar de algemene kwaliteit van de broodjes is hier van zeer hoog niveau. De prijs/kwaliteit scoort bij Jamon Jamon een 8,5 omdat de broodjes verschrikkelijk lekker zijn en dat voor €6,- per broodje.

De cijfers van de broodjes: 9

2 Responses

  1. Pingback: mejaqq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *