Enigszins nieuw in Haarlem is de broodjeszaak Kadetje van Edje. In de Lange Veerstraat zit deze zeer gezellig maar kleine zaakje. Als je bij Kadetje van Edje binnenloopt is de kans heel groot dat je heel vriendelijk wordt ontvangen door de eigenaresse.

Ze bieden een ruime keuze voor de lunch aan. Ze hebben namelijk klassieke broodjes als; Filet, eiersalade en kaas maar ook huisgemaakte tonijnsalade, een broodje caprese en gerookte kip. De broodjes waarvoor je naar Kadetje van Edje toe moet zijn het Broodje Pittige Kippendijtjes en Edje’s Bio bal.

Bij Edje wordt elke broodje geserveerd op een, zoals de naam al doet vermoeden, kadetje. Daarnaast kan je ook kiezen voor een stokkie, luxe bolletje, speltbrood of glutenvrij brood.

Als je niet tegen pittig kan is het niet verstandig om het Broodje Pittige Kippendij te nemen, maar als je van lekkere broodjes houdt moet je deze wel proberen.

Verder kan de Broodjestester het broodje Filet en Edje’s Bal ook aanraden. Heb je dus een keer een vrije middag of heb je in het weekend trek. Ga dan zeker langs bij Kadetje van Edje in Haarlem.

Beoordeling

Over het algemeen is Kadetje van Edje een prima broodjeszaak in Haarlem met een ruim assortiment. De prijs/kwaliteit verhouding is hier ook in orde en scoort een 7,5. Het is ook een leuke plek om even rustig een broodje te gaan eten en het ligt goed centraal in de stad van Haarlem. De score van Kadetje van Edje is…

Cijfer van de broodjes: 7,5

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *