Afgelopen zaterdag was het voor de Broodjestester tijd om het iets verder buiten Haarlem te zoeken. Het is natuurlijk ook zaak voor de Broodjestester om langs te gaan bij de broodjeszaken en lunchrooms waar tips over binnen komen.

Daarom is de Broodjestester afgelopen zaterdag afgereisd naar Nieuw-Vennep om daar een bezoekje te brengen aan de Venneper Lodge. Een prachtige lodge waar het erg leuk is rond het haardvuur.

Bij de Venneper Lodge kan je ontbijten, lunchen en dineren. Maar ik kwam hier voor een lunch. Eigenlijk had ik zin in een pannenkoek, die ze ook serveren. Maar ik zou de Broodjestester niet zijn als ik niet voor het broodje van de maand ging.

Het broodje van de maand bestond uit twee witte boterhammen besmeerd met pesto, rucola, kiprollade, pomodori en gesmolten oude kaas. Het broodje was erg lekker, het enige minpuntje was dat de pesto wat dik was gesmeerd en dus wat overheersend was. Een tip van de Broodjestester aan de Venneper Lodge is dus iets minder pesto op het broodje.

Daarnaast is ook het broodje tonijnsalade getest. Ook deze werd geserveerd op twee witte boterhammen met tonijnsalade, rode ui, zongedroogde tomaatjes, kappertjes, olijven en tuinkruiden. Daar kan ook gesmolten kaas op worden besteld voor 1 euro extra. Dan heb je een Tuna Melt.

Beoordeling

Beide broodjes waren €9. Dat is ietwat aan de prijzige kant, wel kan je hier de hele middag lekker zitten met een leuk gezelschap.  De broodjes waren goed van smaak maar we hebben ook hier niet te maken met een hoogvlieger. Aangezien de prijs redelijk hoog is en de smaak redelijk krijgen de broodjes van de Venneper Lodge…

Cijfer van de broodjes: 7

Menu Venneper Lodge

Venneper Lodge Nieuw Vennep-14 (Medium)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *