De Broodjestester moest deze week bij de Amsterdam Arena zijn en wilde eigenlijk naar de Meester Slagerij voor een broodje kippeling. Omdat het geen vrijdag was, zat deze helaas niet in het assortiment. Daarom is de broodjestester een ander broodje gaan testen bij de Arena in de buurt.

Als je vanaf station Arena richting de Bijlmerpoort loopt valt Lebkov eigenlijk al meteen op. Een hippe mooie plek waar je even lekker kan zitten voor een lunchbreak. Na een kijkje op de kaart viel het op dat de prijzen eigenlijk best wel laag waren.

De broodjestester besloot om een broodje met zalm, komkommer en wasabimayonaise te nemen en daarnaast de BLT te testen. Normaal zijn de broodjes al bereid maar omdat de witbrood varianten van deze twee op waren moesten ze vers worden bereid.

Relatief snel waren de broodjes klaar. Bij Lebkov krijg je een triple decker boterhamen die door de helft is gesneden. Eigenlijk dus een soort halve clubsandwich, dat verklaart ook de lage prijzen.

Het brood bij Lebkov is kakelvers met een harde korst en is heerlijk zacht. De zalm was ook heerlijk en vers. Het minpuntje van het broodje zalm was dat de wasabi mayonaise iets te scherp was. De BLT was verder niks op aan te merken, een prima broodje voor een goede prijs.

Beoordeling

Lebkov is een degelijk broodjeszaak voor een snelle pitstop. Als je in de buurt op school zit (HVA) of werkt. Raad ik je zeker aan om hier je lunch te gaan halen. Want veel school en werk kantines kunnen niet tippen aan de kwaliteit, smaak en versheid van Lebkov. Daarnaast, zijn de broodjes van Lebkov erg leuk verpakt. Toch zou ik je niet adviseren hier kilometers voor om te rijden of een dagje Bijlmerpoort omheen te plannen. Daarom scoren de broodjes hier…

Cijfer van de broodjes van Lebkov: 7


 

 

One Response

  1. Pingback: health tests

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *