De Broodjestester voelt zich belazerd. Omdat ik in Leiden moest zijn leek het me een goed idee om het lekkerste broodje van Leiden te scoren. Na wat research online kwam ik uit bij het volgende artikel: KLIK! De zogenaamde absolute nummer één in Leiden. Ik hoop van harte voor alle inwoners van Leiden en omstreken dat dit niet het geval is.

Aanrader in het genoemde artikel is het broodje brak. Dus wist ik wel wat ik moest bestellen. Omdat ik enorme trek had besloot ik ook nog een broodje bal te bestellen, allebei op een wit pistoletje. Hier ging het al mis, want de broodjes die werden geserveerd waren geen pistoletjes maar een soort half afgebakken broodjes.

Dan nu over de broodjes. Het broodje brak bestaat uit: kip, bacon, chilisaus, uitjes en mayonaise, hier had ik dan wel een vergrootglas voor nodig zo weinig zat er op. Daarnaast was het broodje zelf dus ook niet echt lekker.

Het broodje bal werd op hetzelfde “pistoletje” geserveerd met een mosterdsausje. Hier had ik goede verwachtingen over want het zag er erg lekker uit. Het tegendeel bleek waar, het balletje zelf was namelijk gort droog.

Gratis tip van de broodjestester is dus: ga hier niet heen.

Als iemand tips heeft voor wat echt het lekkerste broodje is in Leiden, laat dit graag weten want het kan niet zo zijn dat dit de beste broodjeszaak van Leiden is.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *