HOTSPOT ALERT! In Haarlem zit langs het Spaarne een nieuwe hotspot. Van dezelfde eigenaren als ByLima heeft zich aan het Spaarne Martinus gevestigd.

Een mooie reden voor de Broodjestester om op de laatste zonnige zomervakantiedag van het jaar een broodje te testen. Het terras van Martinus staat op de oevers van het Spaarne. Een heerlijke plek dus als het zonnetje schijnt.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, erg veel keuze uit broodjes was er niet. Op de kaart stonden namelijk maar 3 broodjes. Een broodje Zalm, een broodje geitenkaas en een Vegetarisch broodje. De keuze was dus snel gemaakt. Overigens staan er buiten de broodjes om wel andere lekkere dingen op de kaart als wentelteefjes, breakfast bowls en wafels. Ik koos voor het broodje zalm met kruidenroomkaas, dille en courgette.

Het broodje zalm werd a la Corner Bakery doormidden gesneden in een kommetje geserveerd. Erg fotogeniek dus. Ik kon niet kiezen of ik een bruin of wit broodje wilde. Normaal kies ik altijd wit. Ik liet het aan de kok en kreeg een bruine. Bij dit broodje was dat echter niet erg. Het brood zelf was erg lekker. Ook de zalm was goed, al zat hier wel een bruin stuk in, en de combinatie van ingrediënten was ook erg lekker en vullend. De enige opmerking is dat de kruidenroomkaas het broodje wel een hoog La Place gehalte geeft.

Lekker broodje dus maar Martinus is zeker niet de beste broodjeszaak in Haarlem. Wel een hele leuke hotspot, vooral voor de dames een tent die het goed doet op je Instagram Story.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *