Afgelopen week heeft de Broodjestester een bezoek gebracht aan Vascobelo in Haarlem.  Gelegen in de Zijlstraat, vlakbij de Grote Markt zit dit gezellige koffietentje. 

Met 5 broodjes op de kaart is de keuze hier vrij beperkt, maar dat hoeft geen ramp te zijn als het goede broodjes zijn. Aangezien we een tip hebben gekregen over het broodje kip hebben we besloten deze te gaan testen. 

Op de kaart staat een broodje ‘Classic Chicken’ met crispy Ganda ham, avocado, tomaat, parmezaan en sriracha dressing. 

Het broodje kip van Vascobelo ziet er in ieder geval heerlijk uit. De smaak van de kip in combinatie met de sriracha dressing is overheerlijk en de cripsy ganda ham, parmezaan en avocado geven hem net dat beetje extra. Al met al een heerlijk broodje en zeker een aanrader. 

Toch zijn er ook minpuntjes. Voor de prijs van 9,50 is het wel een beetje weinig. Je verwacht op zijn minst twee boterhammen die belegd zijn zodat je met een vol gevoel weer naar buiten gaat. 

Verder doet de Broodjestester zijn naam geen eer aan als hij niet af en toe een broodje twee keer test om te checken of de kwaliteit constant is. Dit was helaas ook niet het geval. Bij het tweede bezoek was het broodje toch minder lekker dan de eerste keer. Dit is een aandachtspuntje voor de kok van Vascobelo. 

De beoordeling

Cijfer: 8

Prijs/Kwaliteit: 7

Sfeer: 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *