Bij het broodjeshuis in Haarlem hebben ze een nieuw broodje dat nog niet officieel op de kaart staat. Vandaar dat de eigenaar de Broodjestester heeft gevraagd het broodje officieel te testen om te kijken of het broodje klaar is om op de kaart gezet te worden, We zijn al eerder langsgegaan bij het Broodjeshuis om het broodje Pulled Chicken te testen, bekijk de beoordeling hier.

Dit keer kregen we een Grillworst Deluxe voorgeschoteld. Het broodje bestaat uit een luxe bol met grillworst en daaroverheen een laag oude kaas. Deze gaat dan een minuutje of twee de oven in om de grillworst te verwarmen en de kaas te laten smelten. Nadat het broodje is opgewarmd wordt het afgemaakt met een beetje sla, augurkjes en sambalmayo.

Dat is vergeleken met het normale broodje grillworst, wat ze ook verkopen, dus zeker een Deluxe versie. En de smaak is zeker ook Deluxe. De combinatie van grillworst en kaas is een oude bekende en doet het altijd goed maar vooral de combinatie met het zuurtje van de augurk en een lekkere zelfgemaakte sambalmayo maakt dit broodje een echte topper. En dan hebben we het nog niet eens over de prijs gehad! De Grillworst Deluxe is al voor €2,45 te bestellen op een luxe bol.

Dit broodje is dus een echte aanrader en mag van de Broodjestester dan ook letterlijk op de kaart worden gezet.

De beoordeling

Smaak: 8
Prijs/Kwaliteit: 9,5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *