Na een bezoekje aan de Mediamarkt in de Cruquius had de Broodjestester wel trek in een lekker broodje. De La Place is niet Broodjestester-waardig en dus werd er gezocht naar een alternatief. Daar hoefde niet lang voor gezocht te worden. Direct gelegen aan de N201 die van Heemstede naar Hoofddorp loopt is Bief & Burgers gevestigd.

In een nieuw pand, waar zeer veel licht naar binnenvalt. Lijkt het alsof er veel eten van de barbecue te bestellen is. Een kijkje op de menukaart bevestigde dat vermoeden. Zo serveren ze bijvoorbeeld een broodje sticky chicken van de Green Egg, een USA steak uit de Josper Grill en brood met rib-eye en buffelmozzarella. Er werd gekozen voor de laatste.

Het broodje met rib-eye en buffelmozzarella is een dik gesneden plak geroosterd landbrood ingesmeerd met knoflookolie. Hierop ligt een mooi stuk ribeye van de Josper Grill. Daarboven ligt heerlijk zachte buffelmozarella afgemaakt met huisgemaakte pesto en citroen rucola.

Alle ingrediënten van dit broodje waren top. Het geroosterde brood ingesmeerd met knoflookolie smaakte zalig. De buffelmozzarella was superzacht en heerlijk van smaak. In combinatie met de huisgemaakte pesto was deze helemaal top. De enige aanmerking is de garing van de ribeye, deze had naar mening van de Broodjestester nog iets roder gemogen. Maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De Broodjestester komt dan ook zeker terug om de andere broodjes op de kaart te proberen.

De prijs van dit broodje is €9,95. Als je ziet dat je hier een mooi stuk vlees voor krijgt en een goede bol mozzarella dan is dit te rechtvaardigen.

Dus laat je de  volgende keer in de Cruquius niet verleiden door de La Place. Maar breng een bezoekje aan Bief & Burgers en laat je verassen door de heerlijke broodjes.

 

De beoordeling

Smaak: 8

Prijs/Kwaliteit: 7

Sfeer: 7

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.