Five Guys Burgers & Fries, de naam zegt het al. Bij het station van Utrecht zit een franchise van de grote en bekende fastfood keten. Sinds kort hebben we in Nederland ook een aantal van deze restaurants en dat geeft de Broodjestester mooi de gelegenheid de bekende hamburgers & fries te testen.

Bij Five Guys heb je de keuze tussen verschillende burgers. De Broodjestester kiest eigenlijk altijd een cheeseburger en dit keer werd daar ook nog crispy bacon aan toegevoegd, dit is de zogeheten Bacon-Cheeseburger. Als side-dish hoort daar natuurlijk verse friet bij. Je kan hier kiezen tussen normale friet of Cajun fries, dit zijn frietjes die bestrooid zijn met cajun kruiden. Dit was een nog onbekende combinatie voor de Broodjestester maar daardoor juist interessant. De milkshakes van Five Guys schijnen ook een aanrader te zijn dus ook die werd besteld.

Op de Bacon-cheeseburger zitten twee vers gebakken hamburgers van rundvlees met daarop de gekozen extra’s (kaas en bacon). Verder kan je kiezen tussen verschillende toppings als groentes en sausjes. Je hebt ook de keuze om de burger “all the way” te bestellen. Dan krijg je de burger zoals hij bedoeld is. Zo is hij dus ook besteld!

Voor het beoordelen van de burger maakte de Broodjestester dit keer voor het eerst gebruik van de One Bite Review methode. Hierbij moet na de 1e hap duidelijk zijn hoe hoog de score van het broodje is, dit wordt dan ook gelijk gedeeld op de Instagram Story van de Broodjestester. Deze methode is niet voor elk broodje bruikbaar maar een hamburger leent zich hier perfect voor.

Beoordeling

Zoals in de One Bite Review al te zien was is het cijfer na 1 hap al vastgesteld. De burger met bijhorende cajun fries waren simpelweg heerlijk en dat was na 1 hap al te proeven. De prijs/kwaliteit is redelijk en scoort een 7. De burgers zijn hier best prijzig, maar gelukkig krijg je daar wel een hele lekkere burger voor die goed vult. De algemene score van het broodje na de One Bite Review is…

Cijfer van het broodje: 8,5

ps:  Ben jij benieuwd naar de One Bite Reviews houdt dan de Instagram van de Broodjestester in de gaten.

2 Responses

  1. Pingback: BG Casino
  2. Pingback: meja365

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *