Na een tip op social media was het tijd voor de Broodjestester om koers te zetten richting Aalsmeer. In de haven van Aalsmeer zit namelijk Joseph aan de poel. Een restaurant en lunchplek aan het water. Een prachtige locatie om met zonnig weer te zitten. Op Facebook gaven ze onlangs aan een nieuw lunchmenu te hebben en deelde daarbij ook een foto van een broodje gegrilde worst. Deze zag er zo lekker uit dat de Broodjestester besloot een bezoekje aan Aalsmeer te brengen.

Er werd dus een broodje gegrilde worst met sriracha mayonaise besteld. Het broodje werd geserveerd op twee sneetjes wit brood met beide drie dikke plakken warme grillworst. Daar bovenop zat, de altijd lekkere, sriracha mayonaise. On the side was er een salade met dressing en parmezaanse kaas. Deze kaas kon perfect worden gebruikt om het broodje op te pimpen zodat het een broodje grillworst met kaas is.

Dan de opbouw van het broodje. De sneetjes wit brood waren vers en niet te dik aangesneden. Precies zoals de Broodjestester het lekker vindt. De grillworst was even op de grill warm gemaakt en had daardoor mooie grill-strepen. Dit gecombineerd met de saus en de kaas maakt het een lekker broodje. De smaak van de grillworst was niet zo verfijnd als de Broodjestester wel eens bij andere broodjes heeft geproefd en daarom scoort het broodje niet fantastisch.

Beoordeling

Het broodje was simpel maar heerlijk. De worst en de saus waren goed van smaak. €9,50 is best veel voor een broodje grillworst maar je krijgt 2 sneetjes brood met daarop dikke plakken worst. Na het eten van dit broodje zit je dus ook goed vol. De prijs/kwaliteit verhouding krijgt hierdoor een 6,5. Maar de algemene score van dit broodje is een…

Cijfer van het broodje Grillworst: 7+

Dus zoek je van de zomer een leuke plek om te lunchen aan het water. Ga dan lekker is langs bij Joseph aan de Poel.

3 Responses

  1. Pingback: mejaqq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *