Toujours is een restaurant in het centrum van Haarlem op de Oude Groenmarkt. De Broodjestester was hier al een aantal keer geweest om te dineren, maar via Instagram werd bekend dat je hier ook lekkere broodjes kunt halen voor de lunch. Vooral de Lobster Crab Roll en de Pulled Pork Roll zagen er goed uit op Insta, zo goed zelfs dat het tijd werd om langs te gaan voor een test.

Bij het bestuderen van de lunchkaart viel op dat er nog wel meer lekkere gerechten op de kaart staan voor de lunch. Daarom vroeg ik aan het personeel hoe lekker de Pulled Pork Roll was en of ik die moest nemen. Zij antwoordden dat het een erg lekker broodje is maar dat je beter kan kiezen voor de Philly Cheese Steak Slider. Dit broodje had ik nog nergens voorbij zien komen maar met deze fantastische naam kan het al bijna niet misgaan. Ik ging af op het advies en wachtte rustig af.

Zoals op de kaart te zien krijg je een Slider voorgeschoteld, dat is een heel zacht en lichtzoet hotdog achtig broodje/bun. Met daarop een botermalse steak afgetopt met provolone kaas. De kaas was heerlijk smeuïg en de smaak was fenomenaal. Deze kwam prachtig samen met het vlees. Verder zat er een heerlijk jalapeño mayonaise sausje op de slider die in goede balans was met de overige ingrediënten. Al met al een heerlijke en zachte combinatie van ingrediënten die het broodje naar een hoge score brengen.

Beoordeling

Zoals hierboven al duidelijk werd is dit broodje een hoogvlieger. Toujours in Haarlem is een prachtige zaak waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. De lunchkaart nodigt ook zeker uit om terug te komen voor de andere broodjes. Vandaag wordt de Philly Cheese Steak Slider beoordeeld en die viel erg goed in de smaak. Een heerlijke samenstelling van ingrediënten die perfect in balans zijn. De prijs van €9,50 is, voor een broodje waar je niet helemaal vol van raakt, aan de hoge kant. Maar gezien de kwaliteit van de ingrediënten mag je eigenlijk niet klagen. De prijs/kwaliteit is daarom in verhouding en krijgt een 7,5. Dan wacht alleen nog het algemene cijfer van het broodje en dat is…

Cijfer van de Philly Cheese Steak Slider: 8,5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Responses

  1. A motivating discussion is definitely worth comment. Theres no doubt that that you need to write more on this subject matter, it may not be a taboo matter but generally folks dont discuss such subjects. To the next! Kind regards!!

  2. An interesting discussion is definitely worth comment. I believe that you ought to write more on this topic, it may not be a taboo matter but usually people dont speak about such subjects. To the next! Cheers!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *