Voor het eerst beoordelen we de broodjes op video. Voor deze video zijn we alle broodjes op het menu van Frenchie in Haarlem gaan testen. We zullen dit vaker gaan doen bij meerdere broodjeszaken. Omdat je niet altijd in de mogelijkheid bent om de video te kijken schrijven we de beoordeling ook voor jullie uit zodat je weet welk broodje je juist wel of niet moet bestellen.

In de video werken we met een nieuw soort beoordeling. We hebben drie prijzen te verdelen:

The Holy Grail : het lekkerste broodje op het menu
The Comeback Kid : het broodje dat je bestelt als je nog een keer terug komt
The Hidden Gem : de verborgen schat die alleen de vaste klanten kennen

Verder zullen we ook aangeven welke broodjes je beter niet kan bestellen. Onze beoordeling van het menu van Frenchie is als volgt:

The Holy Grail : TOAST CANNIBALE FURIKAKE
The Comeback Kid : SCRAMBLED EGGS
The Hidden Gem : FRENCHIE EGGMUFFIN

Dit zijn de absolute toppers op de kaart. De broodjes die je volgens ons beter links kan laten liggen zijn de SLOW ROAST PORK BELLY TACO en de HUMMUS SANDWICH. Maar wij eten zelf niet vaak hummus en kunnen dit dus niet goed vergelijken met andere broodjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *