Codfish Sandwich
Barbecue
vis
Lekker
4
45 min
Ingrediënten
Kabeljauw
500 gram
Olie
Scheutje
Paprikapoeder
3 TL
Uienpoeder
2 TL
Knoflookpoeder
2 TL
Witte peper gemalen
1 TL
Zwarte peper gemalen
1 TL
Zout
1 TL
Komijn
1 TL
Rode paprika
1
Rode peper
1
Limoenen
2
Mango
1
Avocado
1
Knoflookteen
1
Koriander
Bosje
Flatbread
8
Mayonaise
300 ml
Sriracha
2 EL
- Snij de kabeljauw in 8 gelijke stukken van ongeveer 60 gram
- Combineer alle kruiden in een bak
- Meng de kabeljauw, kruiden, olie en limoensap en roer goed door
- Laat 20 minuten marineren, hoe langer hoe beter
- Maak ondertussen de mango salsa. Snij de peper (met zaadjes voor extra spice), ui, paprika, mango en avocado in kleine stukken en roer goed door.
- Als laatst knijp je een limoentje uit voor over de salsa
- Voor de saus meng je de mayo, sriracha, teentje knoflook en een beetje limoensap. Roer goed door
- Bak de vis rondom in de pan totdat hij goed gaar is, op medium high heat met een flinke scheut olie
- Zodra de vis klaar is laat je de flatbreads grillen in de pan
- Snij de koriander fijn om het broodje mee af te toppen
- Maak de flatbreads op en sprenkel er verse koriander overheen. Eet smakelijk!
Reviews
Je moet zijn ingelogd om je eigen ervaring te delen