Codfish Sandwich

Barbecue vis Lekker
4
45 min

Ingrediënten

Kabeljauw 500 gram
Olie Scheutje
Paprikapoeder 3 TL
Uienpoeder 2 TL
Knoflookpoeder 2 TL
Witte peper gemalen 1 TL
Zwarte peper gemalen 1 TL
Zout 1 TL
Komijn 1 TL
Rode paprika 1
Rode peper 1
Limoenen 2
Mango 1
Avocado 1
Knoflookteen 1
Koriander Bosje
Flatbread 8
Mayonaise 300 ml
Sriracha 2 EL
  1. Snij de kabeljauw in 8 gelijke stukken van ongeveer 60 gram
  2. Combineer alle kruiden in een bak 
  3. Meng de kabeljauw, kruiden, olie en limoensap en roer goed door 
  4. Laat 20 minuten marineren, hoe langer hoe beter 
  5. Maak ondertussen de mango salsa. Snij de peper (met zaadjes voor extra spice), ui, paprika, mango en avocado in kleine stukken en roer goed door. 
  6. Als laatst knijp je een limoentje uit voor over de salsa
  7. Voor de saus meng je de mayo, sriracha, teentje knoflook en een beetje limoensap. Roer goed door
  8. Bak de vis rondom in de pan totdat hij goed gaar is, op medium high heat met een flinke scheut olie 
  9. Zodra de vis klaar is laat je de flatbreads grillen in de pan
  10. Snij de koriander fijn om het broodje mee af te toppen
  11. Maak de flatbreads op en sprenkel er verse koriander overheen. Eet smakelijk! 

Je moet zijn ingelogd om je eigen ervaring te delen