Double Hot Dog

2
45 min

Ingrediënten

Hot Dogs 4
Broodjes 2
Jalapeños 100 gram
Coleslaw 200 gram
Mayonaise 4 EL
Burger Kaas 4 plakken
Spek 8 plakken
  1. Verwarm de barbecue voor op ongeveer 200 graden.
  2. Terwijl de barbecue opwarmt, maak je de jalapeño mayonaise. Meng in een kom mayonaise, fijngehakte jalapeños en een beetje jalapeñosap, en roer alles goed door.
  3. Bak daarna het spek in een pannetje tot het krokant is en snijd het fijn.
  4. Snijd vervolgens de hotdogs in de lengte doormidden.
  5. Gril de hotdogs op de barbecue en beleg ze met kaas. Laat de kaas smelten terwijl de hotdogs nog op de grill liggen.
  6. Zodra de hotdogs klaar zijn, begin je met het opmaken van de broodjes. 
  7. Smeer eerst een laag jalapeño mayo op de broodjes, voeg daarna wat coleslaw toe, leg de gegrilde hotdogs erop en top alles af met extra saus en de baconstukjes.
  8. En klaar. Eet smakelijk!

Je moet zijn ingelogd om je eigen ervaring te delen