Double Hot Dog
2
45 min
Ingrediënten
Hot Dogs
4
Broodjes
2
Jalapeños
100 gram
Coleslaw
200 gram
Mayonaise
4 EL
Burger Kaas
4 plakken
Spek
8 plakken
- Verwarm de barbecue voor op ongeveer 200 graden.
- Terwijl de barbecue opwarmt, maak je de jalapeño mayonaise. Meng in een kom mayonaise, fijngehakte jalapeños en een beetje jalapeñosap, en roer alles goed door.
- Bak daarna het spek in een pannetje tot het krokant is en snijd het fijn.
- Snijd vervolgens de hotdogs in de lengte doormidden.
- Gril de hotdogs op de barbecue en beleg ze met kaas. Laat de kaas smelten terwijl de hotdogs nog op de grill liggen.
- Zodra de hotdogs klaar zijn, begin je met het opmaken van de broodjes.
- Smeer eerst een laag jalapeño mayo op de broodjes, voeg daarna wat coleslaw toe, leg de gegrilde hotdogs erop en top alles af met extra saus en de baconstukjes.
- En klaar. Eet smakelijk!
Reviews
Je moet zijn ingelogd om je eigen ervaring te delen