
Le relais de l'entrecote
2
60 min
Ingrediënten
Baguette
1
Entrecote
300 gram
Franse Frietjes
300 gram
Gezouten Boter
350 gram
Sjalot gesnipperd
1 grote
Dijon Mosterd
1 theelepel
Kappertjes
4 theelepels
ansjovisfilets
3
Worchester
2 theelepels
Knoflook
1 teen
Peterselie
10 gram
Bieslook
10 gram
Dragon
10 gram
Cayenne peper
1 theelepel
Kerriepoeder
1 theelepel
Citroensap
halve citroen
- Meng alle ingredienten voor de saus bij elkaar en meng het met een staafmixer
- Verwarm de boter tot het gesmolten is
- Voeg alle geblende ingredienten toe aan de boter als deze gesmolten is
- Roer goed door en en meng nog een keer goed met de staafmixer
- Zet apart op een laag vuurtje
- Bak de entrecote in de pan met een goede klont boter op hoog vuur of op de barbecue op 240 graden 2 minuten per zijde of tot kerntemperatuur 46 graden
- Laat de entrecote rusten voor 10 minuten
- Terwijl de entrecote rust pak je de frietjes 5 minuten in de frituur
- Als de friet klaas is snijdt je de entrecote in dunne plakken
- Snijd het brood open, leg de entrecote erop, zout af, leg de frietjes erop en schenk de botersaus eroverheen.
Reviews
Je moet zijn ingelogd om je eigen ervaring te delen