Pinsa Tagliata di Manzo
Barbecue
Pastridor
2
90 min
Ingrediënten
Porterhouse Steak, Rib-Eye, Entrecote of Ossenhaas
800 gram
Pinsa Romana
4
Rucola
1 zak
Grana Padano
1 blok
Cherry tomaten
1 pak
Olijfolie
2 el
Grof zeezout
/
Balsamico glaze
1 flesje
- Zet de barbecue op 100/120 graden en grill de steak indirect tot kerntemperatuur 46 graden(ongeveer 30 minuten bij een porterhouse van 800 gram)
- Maak ondertussen de rucola met 1 el olijfolie, peper en zout
- Voeg 1 el olijfolie, peper en zout toe aan de tomaten en leg op de barbecue tot de tomatenschil barst
- Zet de barbecue hoger tot 240 graden
- Leg de pinsa voor 4 tot 6 minuten op de barbecue
- Leg de steak nog 2 minuut per kant of tot kerntemperatuur 50 op de barbecue voor een mooie korst
- Laat de steak nog even rusten
- Snijd ondertussen de pinsa open en beleg met de rucola en tomaat
- Snijd de steak en leg deze op het broodje
- Schaaf de parmezaan en drizzle de balsamico glaze
Sample ontvangen?
Heb jij een eigen horecazaak en wil je een sample ontvangen van Pastridor? Bekijk het product nu
Reviews
Je moet zijn ingelogd om je eigen ervaring te delen