Pistoletje Pastrami

Lekker Vlees Makkelijk
4
15 min

Ingrediënten

Pastrami 2 pakken
Augurken blokjes 2 TL per broodje
Ijsbergsla 50 gram
Mayonaise 2 EL
Honing 1 TL
Mosterd grof 1 TL
Pistolet 4
Vleeskruiden 2 TL
Zonnebloemolie 2 TL
  1. Snij de pastrami in reepjes en bestrooi met vleeskruiden 
  2. Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur
  3. Bak de pastrami aan beide kanten kort tot warm en licht krokant
  4. Meng de mayonaise, mosterd en honing tot een gladde saus
  5. Verwarm de broodjes kort in de oven op 180°C tot ze warm en krokant zijn
  6. Snijd de broodjes van boven open en besmeer de binnenkant met de honing-mosterdsaus
  7. Verdeel de augurken over het broodje en voeg een laagje sla toe 
  8. Leg de warme pastrami bovenop de augurk en sla.
  9. Besmeer eventueel de bovenkant van het broodje met extra saus
  10. En klaar. Eet smakelijk!

Je moet zijn ingelogd om je eigen ervaring te delen