Pistoletje Pastrami
Lekker
Vlees
Makkelijk
4
15 min
Ingrediënten
Pastrami
2 pakken
Augurken blokjes
2 TL per broodje
Ijsbergsla
50 gram
Mayonaise
2 EL
Honing
1 TL
Mosterd grof
1 TL
Pistolet
4
Vleeskruiden
2 TL
Zonnebloemolie
2 TL
- Snij de pastrami in reepjes en bestrooi met vleeskruiden
- Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur
- Bak de pastrami aan beide kanten kort tot warm en licht krokant
- Meng de mayonaise, mosterd en honing tot een gladde saus
- Verwarm de broodjes kort in de oven op 180°C tot ze warm en krokant zijn
- Snijd de broodjes van boven open en besmeer de binnenkant met de honing-mosterdsaus
- Verdeel de augurken over het broodje en voeg een laagje sla toe
- Leg de warme pastrami bovenop de augurk en sla.
- Besmeer eventueel de bovenkant van het broodje met extra saus
- En klaar. Eet smakelijk!
Reviews
Je moet zijn ingelogd om je eigen ervaring te delen