Turkey Smash

Barbecue Hamburger Lekker
4
25 min

Ingrediënten

Kalkoenfilet 400 gram (100 gram per burger)
Tijm 2 EL
Peper 1 EL
Zout 1 EL
Mayonaise 2 EL
Cranberry 1 EL
Potato Buns (of gewone hamburgerbroodjes) 4
Port Salut 2 plakken per burger
Truffeljus Excellent Heel bakje
  1. Snijd de kalkoenfilet in kleine stukken en bestrooi ze met tijm.
  2. Smash de stukjes plat op een hete BBQ en bak goudbruin en gaar.
  3. Meng cranberry’s en mayonaise tot een cranberrymayonaise.
  4. Snijd de Port Salut in dunne plakjes.
    Verwarm de truffeljus op laag vuur.
  5. Leg de plakjes Port Salut op de burgers terwijl ze nog op de BBQ liggen, zodat de kaas smelt.
  6. Beleg een broodje met de kalkoen, cranberrymayonaise en een royale scheut truffeljus.
  7. En klaar. Eet smakelijk!

Je moet zijn ingelogd om je eigen ervaring te delen