Turkey Smash
Barbecue
Hamburger
Lekker
4
25 min
Ingrediënten
Kalkoenfilet
400 gram (100 gram per burger)
Tijm
2 EL
Peper
1 EL
Zout
1 EL
Mayonaise
2 EL
Cranberry
1 EL
Potato Buns (of gewone hamburgerbroodjes)
4
Port Salut
2 plakken per burger
Truffeljus Excellent
Heel bakje
- Snijd de kalkoenfilet in kleine stukken en bestrooi ze met tijm.
- Smash de stukjes plat op een hete BBQ en bak goudbruin en gaar.
- Meng cranberry’s en mayonaise tot een cranberrymayonaise.
- Snijd de Port Salut in dunne plakjes.
Verwarm de truffeljus op laag vuur. - Leg de plakjes Port Salut op de burgers terwijl ze nog op de BBQ liggen, zodat de kaas smelt.
- Beleg een broodje met de kalkoen, cranberrymayonaise en een royale scheut truffeljus.
- En klaar. Eet smakelijk!
Reviews
Je moet zijn ingelogd om je eigen ervaring te delen