Wentelteefjes 2.0

Lekker Makkelijk
6
15 min

Ingrediënten

Brioche Brood 6 plakken
Vanille ijs 1L bak
Maple Syrup 6 EL
Kaneelpoeder Op gevoel
Poedersuiker 3 EL
Boter 3 EL
  1. Begin met het smelten van het vanille ijs op kamertemperatuur.
  2. Als het ijs volledig gesmolten is, snijd je 6 gelijke plakken van briochebrood.
  3. Dip vervolgens elke plak briochebrood in het gesmolten ijs 
  4. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur met een beetje boter en bak de plakken aan beide kanten goudbruin, dit duurt ongeveer 2-3 minuten per kant.
  5. Leg de wentelteefjes op een bord en top af met maple syrup, poedersuiker en een klein beetje kaneel.
  6. En klaar, eet smakelijk!

Je moet zijn ingelogd om je eigen ervaring te delen