Zapiekanka

Makkelijk Snel Pools EK-Special
4
30 min

Ingrediënten

Stokbrood 1
Bak Champignons 250 gram
Witte Uien 3
Geraspte Kaas 300 gram
Peterselie Handje
Sriracha Ketchup 1 flesje
Ham 200 gram
Fricandeau Blokjes/Ham Blokjes 250 gram
  1. Zet de barbecue of oven aan op 180 graden
  2. Verwarm de pan voor en voeg zonnebloemolie toe
  3. Snijdt de witte ui en de champignons in blokjes van 5mm bij 5mm
  4. Voeg de witte ui eerst 3 minuten toe aan de pan op middenhoog vuur
  5. Voeg peper en zout toe
  6. Voeg daarna de champignons toe, roer regelmatig door en laat 5 minuten doorbakken
  7. Als je fricandeau of hamblokjes hebt, voeg deze de laatste 2 minuten toe
  8. Haal alles uit de pan en doe in een kommetje
  9. Snijdt het brood over de gehele lengte door
  10. Bedek de onderkant met geraspte kaas
  11. Voeg het mengsel van ui, champignons en ham toe
  12. Bedek de hele bovenkant met kaas
  13. Stop het geheel in de oven voor 7 minuten
  14. Top af met gesneden hamplakjes en sriracha ketchup


Je moet zijn ingelogd om je eigen ervaring te delen

Friso Nelis
1 / 5
15-06-2024

Niet lekker, ook die Polen kunnen er niks van. We vreten ze op. 1 ster

0
0