
Zapiekanka
Makkelijk
Snel
Pools
EK-Special
4
30 min
Ingrediënten
Stokbrood
1
Bak Champignons
250 gram
Witte Uien
3
Geraspte Kaas
300 gram
Peterselie
Handje
Sriracha Ketchup
1 flesje
Ham
200 gram
Fricandeau Blokjes/Ham Blokjes
250 gram
- Zet de barbecue of oven aan op 180 graden
- Verwarm de pan voor en voeg zonnebloemolie toe
- Snijdt de witte ui en de champignons in blokjes van 5mm bij 5mm
- Voeg de witte ui eerst 3 minuten toe aan de pan op middenhoog vuur
- Voeg peper en zout toe
- Voeg daarna de champignons toe, roer regelmatig door en laat 5 minuten doorbakken
- Als je fricandeau of hamblokjes hebt, voeg deze de laatste 2 minuten toe
- Haal alles uit de pan en doe in een kommetje
- Snijdt het brood over de gehele lengte door
- Bedek de onderkant met geraspte kaas
- Voeg het mengsel van ui, champignons en ham toe
- Bedek de hele bovenkant met kaas
- Stop het geheel in de oven voor 7 minuten
- Top af met gesneden hamplakjes en sriracha ketchup
Reviews
Je moet zijn ingelogd om je eigen ervaring te delen
Friso Nelis
15-06-2024
Niet lekker, ook die Polen kunnen er niks van. We vreten ze op. 1 ster