Kaddour

Heerlijke broodjes grillworst voor een zacht prijsje. Als je even snel een broodje wilt halen kan je hier goed terecht.

Halal to go

Zalige vers gemaakte broodjes grillworst voor een heel zacht prijsje! Bij Halal to Go zit je goed voor een snelle, goedkope en lekkere lunch, aanrader dus.

BUN

Een klein zaakje in Rotterdam waar je alleen in het weekend broodjes kon halen. Gelukkig zijn ze sinds kort ook doordeweeks open om de heerlijke broodjes af te halen. Vooral de kip extravaganza heeft indruk op ons gemaakt!

Warme bakker Dam

Naast de Dam zit deze welbekende bakker met heerlijke broodjes hete kip. Dit is het enige broodje wat we hier hebben getest maar die kan je zeker een keertje halen. Prima broodje om even snel mee te nemen, dit broodje was ook onderdeel van onze 10K challegne op YouTube.

Dilek Chicken Osdorp

In Amsterdam is Dilek Chicken wereldberoemd om z’n heerlijke broodjes. Inmiddels hebben we de broodjes grillworst, kipvingers en hotdog allemaal getest en raadden we deze zeker aan. Je kan op elk broodje je eigen sauzen toevoegen, aangezien ze 8 verschillende soorten hebben kan je lekker variëren.

Toko Exotica

Vlak buiten het centrum van Haarlem vind je deze toko met de lekkerste bara’s kip. Mocht je in de buurt zijn is het zeker de moeite waard hier een verse bara te halen.

Eethoek 10

In Amsterdam Noord vind je deze broodjeszaak die bekend staat om z’n broodje hete kip. Ook dit broodje hebben we getest in onze 10K challenge op Youtube, bekijk de video hier.

La Piazza Basilico

Naast de Ikea in Utrecht zit een kleine Italiaanse broodjeszaak met heerlijke broodjes. Wij gingen voor de Italiaanse vol met kip en die viel zeker in de smaak. 

Little Italy

Een begrip in Rotterdam. Van buiten ziet het er niet spectaculair uit maar de broodjes die ze verkopen zijn prima. Het zijn pizza-broodjes en ze zijn betaalbaar, prima voor de een simpele en snelle lunch in Rotterdam.

Hick’s

Lekker zaakje voor ontbijt en lunch. Veel Grieks personeel dus de service is zeer hoog niveau.