Gast

Net buiten de stad in Haarlem heb je de Leidse buurt en daar vind je bar Gast. Prima om even een broodje te scoren als je in de buurt bent.

Tapi n Bowl

Wil je een keertje anders lunchen dan een standaard broodje? Dan zijn de tapioca’s hier een smaakvolle vervanging.

Trattoria Faam

Een geweldig zaakje met heerlijke en vers bereide broodjes / focaccia’s. Wij hadden de porchetta en die raden we zeker aan.

Caldi e Freddi

Deze Italiaanse broodjeszaak dicht bij de Dam heeft verse en betaalbare broodjes. Perfect als je student bent en je wilt toch een lekker en vers broodje eten in de Hoofdstad.

Small World Catering

Aan het randje van de Jordaan zit deze geweldige broodjeszaak. Het vriendelijke personeel en de heerlijke broodjes maakt dit 1 van onze favorieten in Amsterdam. Het lekkerste broodje staat niet op de kaart maar is een special van Clarence die daar werkt. Het broodje is een Turkey melt maar dan getuned.

SolFood 

Heb je trek in een lekker en vers broodje in het centrum van Rotterdam dan zit je bij SolFood goed. Een mooie zaak met vers bereidde broodjes.

The Sandwich Bar

In het centrum van Amsterdam vind je deze simpele maar doeltreffende broodjeszaak. Met dit goede concept van lekkere en betaalbare broodjes die snel klaar zijn worden we zeker blij. We hebben een aantal verschillende broodjes getest en ze waren allemaal lekker. Onze favoriet is de pikante kip, maar ook de pulled pork en pulled chicken […]

BUN

Een klein zaakje in Rotterdam waar je alleen in het weekend broodjes kon halen. Gelukkig zijn ze sinds kort ook doordeweeks open om de heerlijke broodjes af te halen. Vooral de kip extravaganza heeft indruk op ons gemaakt!

Frenkie

In het centrum van Hoofddorp kan je bij Frenkie prima zitten voor de lunch. We hebben een bijzonder broodje getest, namelijk een roze bun.